fredag den 6. marts 2009

22nd Entry: Celebration

Vi blev altså færdige med optagelses-delen, og det skulle selvfølgelig fejres. Det havde været 5 gode og hårde dage, og selvom det er en lettelse at være igennem, så er der også lidt savn, netop fordi det er så fedt at være sammen om en så stor ting. Men i videoen nedenfor ser vi hele holdet samlet, om tirsdagen da vi kom hjem fra banken som vi havde filmet i - og så skulle der drikkes lidt champaigne og skåles


2 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
JeppE sagde ...

Nu har jeg, med alt respekt, fjernet kommentaren - det er ærgeligt ikke at vide hvem der skriver. Angående kritikken, så har jeg selv siddet og grinet sammen med Niels over det der er blevet skrevet, vi lavede det som en joke, og vi snakkede om at lade Niels skrive et "gæste-indlæg" hvor han ville svine mig til, for sjov - måske du skulle undersøge omstændighederne før du vælger at angribe en for noget, som faktisk ikke har bund. Hvis man læser indlægget om ego'er, vil man til sidst kunne læse følgende:

"Læs: med den skuespillerpræstation, så har vi her et godt bud på den nye Di Nero!"

forstås som "fed trailer" og "fed fyr". Men fair nok.

At jeg ophøjer mig selv, det kan jeg ikke rigtig se nogen steder. Hvis jeg har fået at vide, ved et projekt, at 'det og det' har været super godt, som vi fx fik at vide ved "Snapshot" og "Glass", så skriver jeg det da. Det er da rart at kunne skrive til familie og venner når det går godt for en herovre.

Uintilligent og nørdet???..

At min klipning er middelmådig, det gør jo næsten ondt at få at vide. Musikvideoen var ikke middelmådigt klippet, den var ganske simpelt dårlig. Men ellers synes jeg da, at det jeg har været klipper på, har været ganske godt, og for det meste har jeg da været rimeligt stolt af det meste.

Det er mærkeligt at få så meget ubegrundet kritik smidt i hovedet, især når man ikke ved hvem det er fra. Det kunne lige så godt være en joke "for all I know" - men jeg er da ked af at nogen har fået en sådan opfattelse af mine indlæg